Vanuit richting Amsterdam - Aangekomen bij het Prins-Clausplein bij Den Haag volgt u heel even richting Rotterdam en dan zodra het op het bord komt Hoek van Holland, daarna Den Haag-zuid. Neem de afslag Den Haag-zuid en rij alsmaar rechtdoor u komt dan vanzelf op de Lozerlaan ook hier rijdt u rechtdoor. Na de stoplichten, waarbij u linksaf richting monster kunt en rechts centrum Loosduinen, rijdt u nog een paar honderd meter rechtdoor en slaat u rechtsaf de Beethovenlaan in. Op de
T splitsing aan het einde slaat u weer rechtsaf de Aaltje Noordewierstraat in en na 100 meter links is no 220.

Vanuit richting Rotterdam
- Aangekomen bij het knooppunt Ypenburg houdt u Den Haag-zuid aan en hierna is de route hetzelfde als hierboven beschreven.
Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt u gebruik maken van de routeplanner onder het kaartje. Indien deze niet werkt of door uw firewall wordt geblokkeerd klik dan
hier om naar map24 te gaan.

Met het openbaarvervoer
- Vanaf het station Den Haag Centraal neemt u tram 3 en stapt u uit bij de halte Mozartlaan, de tram gaat hier de hoek om maar u loopt rechtdoor de Aaltje Noordewierstraat in en na zo'n honderd meter is links no. 220 (reistijd 30 min.).

- Vanaf station Hollandspoor neemt u stadsbus 26 richting Kijkduin en stapt u uit op het Arnold Spoelplein u loopt rechts langs het postkantoor de Aaltje Noordewierstraat in en na 150 meter is rechts no 220 (reistijd 30 min.).

Toch nog moeite om het te vinden? Bel mij even op 070-3960235 en ik wijs u graag de weg
!
Bert Wijnand, klarinetreparateur