Nieuwe klarinetten
Alle merken klarinetten kan ik u leveren en ook elk type, ik ben zeker niet afhankelijk van één bepaald merk maar heb natuurlijk ook zo mijn voorkeuren en afhankelijk van de prijsklasse kan ik u daarin adviseren. Veel voorraad van nieuwe instrumenten heb ik niet, omdat ik zo de reparatieprijzen zo laag mogelijk kan houden en ook geen “winkeldochters" krijg.

Inruil, inkoop
 
U kunt natuurlijk altijd uw oude instrument inruilen of aan mij verkopen, ik kan ook het instrument voor u verkopen, wij maken dan een afspraak over wat u voor het instrument wilt hebben en dat bedrag wordt dan na verkoop aan u uitbetaald, op deze manier krijgt u altijd het hoogste bedrag voor uw instrument.


GEBRUIKTE INSTRUMENTEN
Het aanbod gebruikte klarinetten wisselt sterk een beperkte opgave van mijn voorraad vind u op mijn site. De gebruikte instrumenten worden vóór aflevering altijd helemaal schoongemaakt en voorzien van nieuwe polsters, nieuwe etui, (tenzij het originele etui nog 100% in orde is of het etui gewoon echt bij het instrument hoort), een wisser, wat rieten en kurkvet. Ook voor gebruikte Duitse systeem klarinetten kunt u bij mij terecht. Op gebruikte instrumenten krijgt u, net als op een nieuw instrument, 12 maanden garantie op functioneren en na 12 maanden nog een servicebeurt. 
Bert Wijnand, klarinetreparateur